Compara produse:

Top electrocasnice de ultima generatie care le ajuta pe gospodine sa aiba casa luna in cel mai scurt timp

Adăugat de netcontrast 26.06.2023 0 Comentarii

Oricat de atenti am fi cu privire la pastrarea curateniei, data fiind vremea calda si deschiderea larga a geamurilor pe timpul zilei, tot se aduna o multime de praf de care trebuie sa scapam. In general, gospodinele se ocupa de curatenia intregii locuinte in weekend, fiind o activitate solicitanta, stresanta, dar mai ales consumatoare de timp.

Noroc cu tehnologia! Odata cu progresul acesteia si usurarea muncii si a vietii noastre, in general, nici curatenia nu se mai face ca pe vremea bunicilor. Piata de electrocasnice este plina de dispozitive care promit sa transforme sarcinile plictisitoare si consumatoare de timp intr-un proces rapid, eficient si chiar placut. 

Astfel, daca iti doresti o casa curata-bec, insa ai si ceva banuti pusi deoparte, investitia in electrocasnicele de mai jos va transforma intreaga curatenie intr-o joaca de copii:

Roboti aspirator

Primul pe lista este aspiratorul robot. Practic, acesta curata podeaua fara nicio interventie din partea ta! Totusi, robotii aspirator de ultima generatie nu sunt doar eficienti in curatarea podelelor, ci si in navigatia in locuinta ta. Modelele de top sunt echipate cu senzori de detectare a obstacolelor si cartografiere laser, care le permit sa identifice obstacolele si sa evite mobilierul si alte obiecte din calea lor.

Un alt avantaj al robotilor aspirator moderni este capacitatea lor de a fi conectati la smartphone-uri sau alte dispozitive inteligente. Modelele de robot aspirator cu wifi, prin intermediul unei aplicatii speciale, pot fi controlate si monitorizate de la distanta. Poti chiar seta programele de curatare, verifica starea si primi notificari atunci cand curatarea este finalizata sau cand bateria trebuie reincarcata.

Pe piata mai exista si modele care includ functia de detectare automata a zonelor mai murdare si focalizarea curatarii in acele zone, utilizarea unor moduri de curatare speciale pentru diferite tipuri de suprafete sau chiar gestionarea eficienta a alergenilor si a prafului prin filtre speciale. 

Nu doar ca face treaba in locul tau, insa curatenia merge inainte chiar si cand esti plecata de acasa! Poti seta ora si zilele in care aspiratorul sa inceapa automat procesul de curatare in intervalul in care nimeni nu se afla in locuinta. 

Masini de spalat rufe cu functie de uscare

O alta inovatie care te ajuta sa economisesti timp este masina de spalat cu functie de uscare. In loc sa muti rufele de la masina de spalat la uscator sau sa le intinzi pe uscator, aceste electrocasnice le pot face pe ambele lucruri in acelasi ciclu. 

Trebuie adaugat ca aceste masini de spalat cu functie de uscare vin si cu programe speciale pentru diferite tipuri de tesaturi si niveluri de murdarie. Ele ajusteaza automat temperatura, durata si viteza de rotatie a tamburului pentru a asigura o curatare delicata si eficienta. Modelele smart pot detecta inclusiv greutatea incarcaturii si isi pot adapta cantitatea de apa si detergent necesare, contribuind la reducerea consumului de energie.

Masini de spalat vase cu tehnologie inteligenta

Masinile de spalat vase moderne vin acum cu o serie de caracteristici care faciliteaza o curatare mai eficienta si mai rapida. Unele modele au senzori care detecteaza nivelul de murdarie al vaselor si ajusteaza automat ciclul de spalare. Alte functii utile includ zone de spalare intensiva pentru vasele foarte murdare si programe rapide, care pot curata o incarcare completa in jumatate din timpul obisnuit.

Cuptoare cu autocuratare

Cuptoarele cu autocuratare elimina una dintre cele mai neplacute sarcini de curatenie din casa. Acestea utilizeaza temperaturile ridicate pentru a arde reziduurile si resturile de mancare din interiorul cuptorului. Procesul este simplu si rapid, eliminand necesitatea curatarii manuale intensiva. 

Unele cuptoare cu autocuratare sunt echipate inclusiv cu functii speciale de curatare cu abur, pentru a desprinde si indeparta si mai eficient murdaria si grasimea. Curatarea cu abur este o metoda delicata si eficienta, care asigura un cuptor curat si igienic, fara a deteriora suprafetele sau a folosi substante chimice agresive.

Modele avansate de cuptoare cu autocuratare, mult mai scumpe, sunt dotate cu functii de auto-diagnosticare si auto-curatare. Practic, detecteaza automat gradul de murdarie si degradare a cuptorului si initiaza ciclu lde curatare adecvat. 

Si chiar nu trebuie sa iti faci griji cu privire la consumul de energie! Cuptoarele cu autocuratare sunt concepute pentru a economisi energia electrica in timpul ciclului. Astfel, nu numai ca vei avea un cuptor curat si igienic, dar vei contribui si la protejarea mediului inconjurator si la reducerea costurilor energetice