Compara produse:

Gratare electrice

Gratare electrice

Avantajele unui grătar electric sunt nenumărate: cu ajutorul acestora vei descoperi că vei găti mai repede, vei mânca mai sănătos și vei reuși să economisești bani. Este mult mai ușor de utilizat, comparativ cu un grătar pe gaz căruia trebuie să îi schimbi constant butelia sau să îl racordezi la conducta de gaze. Și la fel îți va da bătăi de cap și grătarul pe lemne sau cărbuni, în funcţie de ce preferi să foloseşti. Întotdeauna va fi problema procurării acestora. Astfel că dintre toate aceste tipuri de grill-uri, grătarul electric este cel mai avantajos, nepunându-ţi astfel de probleme şi fiind uşor de utilizat.

Gratare electrice – avantaje

Dimensiunea grătarelor electrice reprezintă unul dintre avantajele acestora, deoarece aceste produse sunt compacte astfel că pot fi şi uşor de transportat şi se potrivesc oricărui spaţiu, integrându-se perfect în mobila ta de bucătărie. Un alt avantaj constă în faptul că scapi de fumul în exces pe care îl emană alte tipuri de grătare, iar gustul fripturii nu poate fi afectat de acest aspect ca în alte cazuri.

De asemenea, grătarele electrice îţi oferă facilităţi precum setarea temperaturii în intervalul 140 – 230 grade, iar mânerele sunt izolate termic, astfel că nu îţi pun problema rănirii. Mai mult decât atât, acestea sunt dotate cu capac din sticlă termoizolantă pentru o preparare rapidă a alimentelor.

Grill electric – raport pefect calitate - preț

Un grill electric de calitate poate fi găsit chiar la un preţ avantajos pentru orice buzunar comparativ cu celelalte tipuri de grătare.

Realizate din materiale de calitate și durabile, gratarele electrice din magazinul Rohnson.ro sunt solutia perfectă care te ajută să ieși din impasul zilnic al mâncării. Achizitioneaza și tu un gratar electric din lista noastră și savureaza cele mai fragede fripturi, chiar la tine acasă. Ai o mulțime de gratare electrice din care să-l poți alege pe cel preferat!

5 produse
Produse pe pagină:
Sortare după:
Grill, 2200W, placi marmorate 29,8 x 22,9 cm, termostat reglabil, gratar 2 zone + posibilitate deschidere la 180°, Rohnson R2340, negru Black Friday -20%

Grill, 2200W, placi marmorate 29,8 x 22,9 cm, termostat reglabil, gratar 2 zone + posibilitate deschidere la 180°, Rohnson R2340, negru

Cu noul gratar Rohnson R2340 cu o putere maxima de 2200W, termostat reglabil si dimensiunile placilo..

199,90 Lei 159,90 Lei

Grill 2000W cu capac, Rohnson R2505

Putere 2000WIdeal pentru gratar de carne, peste, legumePlatou neadeziv, detasabil, cu spatiu pentru ..

399,90 Lei

Grill electric 2000W, Rohnson R256

                            &n..

199,90 Lei