Compara produse:

Masini de facut paine

Masini de facut paine
2 produse
Produse pe pagină:
Sortare după:

De ce ar trebui să achiziționezi o mașină de făcut pâine? Întrucât îți oferă cât mai multe avantaje, dar cel mai important este faptul că reușești să mănânci un produs sănătos și că îți ușurezi foarte mult munca, reușind să ai mai mult timp pentru tine.

Mașini de făcut pâine - o necesitate sau un moft?

Această achiziție îți este necesară dacă obișnuiești să îți faci pâinea acasă deoarece te scutește de mult timp pierdut. În plus îți oferă și avantajul de a putea programa mașina să pornească singură, astfel că poți găsi pâinea caldă atunci când ajungi acasă. Au și capac prevăzut cu geam ce îți oferă posibilitatea să vezi care este stadiul pâinii în orice moment. Îți oferă trei variante în care să îți coci pâinea, în funcție de culoarea crustei, deschis, mediu sau închis. Are funcții precum cea de coacere fără gluten, „Keep Warm” timp de 60 de minute, oprire automată, dar și alarmă sonoră.

Mașini de făcut pâine moderne

Cele mai moderne mașini sunt dotate și cu diverse accesorii precum cană de măsurat, lingură de măsurat și cârlig. Îți oferă și un manual cu rețete pe care le poate face oricine deoarece sunt ușoare. Și mai au în dotare și picioare anti-alunecare ce te feresc de pericolul unui accident.

Alege-ți propria mașina de făcut pâine de la Rohnson.ro și beneficiezi de o mulțime de avantaje ce țin de preț sau de transportul rapid.