Compara produse:

Roboti de bucatarie

Roboti de bucatarie
1 produs
Produse pe pagină:
Sortare după:
Robot de bucatarie Rohnson R588, 700W, bol 5L inox, 7 viteze -25% Stoc epuizat

Robot de bucatarie Rohnson R588, 700W, bol 5L inox, 7 viteze

Funcția și designul coexistă armonios în robotul de bucătărie Rohnson R588, făcându-l ideal pentru o..

599,90 Lei 449,90 Lei

Roboții de bucătărie sunt ajutorul bucatareselor, fiind utilizați în preparea tuturor felurilor de mâncare. Această categorie de roboți de bucătărie este mai mult decât necesară în orice bucătărie pentru simplificarea procedurilor și eficientizarea lor. Dar și pentru petrecerea unui timp cât mai scurt pentru procedurile de gătit.

Roboți pentru bucătărie - un moft sau o necesitate?

Roboții de bucătărie sunt alegerea eficientă pentru toate pregătirile din bucătărie de zi cu zi și potriviți pentru a face față și celor mai exigente gusturi. Sunt prevăzuți cu sistem pentru amestecare, tel pentru a realiza frișca, sistem pentru a realiza aluaturile ușoare, dar și cârlig pentru o frământare eficientă. Capacul cu care este dotat are orificiu ce îți oferă posibilitatea de a adăuga produsele pentru a nu fi nevoit să-l desfaci de fiecare dată. Au un design interesant ce se potrivește oricărui decor.  

Roboți de bucătărie multifuncționali

Roboții de bucătărie multifuncționali au mai multe funcționalități, au 6 trepte de viteză pentru a putea opta exact pentru viteza potrivită produsului pe care îl realizezi. Au un bol din inox cu o capacitate de 6.5 litri, mai mult decât suficientă pentru orice ai vrea să prepari. Și mai sunt dotate cu multiple sisteme de siguranță, la pornire, pentru supraîncălzirea motorului, astfel că nu te vei simți în pericol atunci când îi utilizezi.