Compara produse:

Storcatoare legume/fructe

Storcatoare legume/fructe

Sucul care este proaspăt stors din legume sau din fructe este o sursă importantă de substanțe nutritive. Este foarte important ca legumele sau fructele să fie bine stoarse pentru ca lichidele să fie separate suficient de fibre și amestecul produs să fie concentrat și abundent în minerale.

Vitaminele și nutrienții pe care le poți obține din concentratele de sucuri extrase de storcatoare fructe sau storcator legume contribuie cât mai mult la păstrarea în parametri optimi ai sistemului tău imunitar și te păstrează departe de problemele de sănătate.

Storcătoare de fructe

Storcătorul de fructe face parte din categoria electrocasnicelor ce nu ar trebui să lipsească din bucătăria unei persoane ce vrea să mănânce sănătos și să se păstreze cât mai departe de diferite boli. Este util atunci când vrei să iei doar o gustare, un suc bogat în nutrienți poate ține foarte bine locul unei gustări. Dar este eficient și când vrei pur și simplu să te răcorești cu un suc proaspăt și sănătos.

Storcătoare de legume

Storcatoarele de fructe au și funcția de stoarcere legume, pentru că și acestea sunt la fel de bogate în vitamine și îți pot oferi un suc bogat în nutrienți.

Acestea sunt dotate cu recipiente de 1 litru astfel că vei reuși să faci o cantitate considerabilă de suc, au setări pentru viteză, poți grăbi procesul. Sunt de asemenea dotate cu picioare antiderapante pentru a elimina riscul unei accident în bucătărie.

Creează-ți propriile smoothie-uri sănătoase și răcorește-te cu sucuri de fructe gustoase cu ajutorul unui storcător de calitate de la Rohnson.ro. 

4 produse
Produse pe pagină:
Sortare după:

Storcator de fructe 1200W, 1,1L, Ø 75 mm, 12.500 rpm, Rohnson R437 VitaMAX

Motor puternic cu 1200 W max.Număr de oscilații 12.500 rpmOrificiu de alimentare mare Ø 75 mm (poate..

399,90 Lei

Storcator Slow Juicer 220W, Rohnson R453 -34%

Storcator Slow Juicer 220W, Rohnson R453

Putere 220W 80 rotatii /minutVals ceramicSistem dual de stoarcereSucul este extras la prima stoarcer..

499,90 Lei 329,90 Lei

Storcator Slow Juicer 150W, Rohnson R451 Black Friday -25%

Storcator Slow Juicer 150W, Rohnson R451

Putere 150WVas ceramicSistem dual de stoarcereSucul este extras la prima stoarcere si la eliminarea ..

449,90 Lei 339,00 Lei