Despre Noi

SOCIETATEA NOASTRA 

 

Prezentare Generala

Compania VASSILIAS S.A. a fost fondata in 1980 in Atena - Grecia si este una din cele mai importante firme din Grecia in domeniul comercializarii produselor electrocasnice. Printre clientii sai se numara: Carrefour, Metro (Makro), Fourlis si alte firme foarte cunoscute pe piata greceasca.

In ultimii ani, prin dezvoltarea activitatii sale in Europa de Est, VASSILIAS S.A. si-a deschis sedii comerciale in Bulgaria, Romania, Cehia si Serbia.

 

Firma din Romania 

In ceea ce priveste Romania, VASSILIAS SRL a fost infiintata in 1998 si distribuie in toate marile orase din tara.

Printre clientii importanti ai VASSILIAS SRL, care comercializeaza intrega gama de produse se numara: Carrefour, Altex, Romania Hypermarche, Auchan Romania, Kaufland, etc.

 

Marci comercializate in Romania 

Firma VASSILIAS SRL importa si distribuie produse electrocasnice, precum: Rohnson si Hair Majesty. Firma Vassilias si-a castigat succesul prin vanzarea unor produse de calitate superioara, intr-o mare varietate de articole, si cu design atractiv.

Rohnson este marca inregistrata a VASSILIAS S.A. pentru aparate electrocasnice intr-o gama variata.

Hair Majesty – este marca inregistrata a VASSILIAS S.A. pentru aparate pentru ingrijire si infrumusetare - uscatoare de par, ondulatoare, masini de tuns, etc., atat pentru uz personal cat si profesionale.

Produsele noastre sunt de calitate superioara, in acord cu standardele Uniunii Europene, si bineinteles, cu standardele romanesti. Produsele sunt insotite de declaratii de conformitate si de certificate de calitate. Toate produsele beneficiaza de 2 ani garantie.

Deasemenea, am dezvoltat o retea de unitati service in cele mai importante orase din tara.

Ne concentram pe satisfactia clientilor si a consumatorului final si devotamentul nostru pentru a raspunde nevoilor pietei.

Credinta in valorile nostre si satisfactia clientilor ne confera increderea si angajamentul acestora, lucruri ce permit progresul nostru continuu.