Compara produse:

Despre Noi

Brandul Rohnson – marcă înregistrată - a fost creat în 1980 în Atena (Grecia), odată cu fondarea firmei mamă VASSILIAS S.A. care în acest moment, este una din cele mai importante firme din Grecia în domeniul comercializării produselor electrocasnice.


Datorită atenției la detalii, ce definește calitatea produselor și implicit a notorietății brandului, Rohnson și-a extins prezența în Europa, astfel încât după Grecia, a urmat Bulgaria, România, Cehia și Serbia.


În ceea ce privește piața din România, brandul Rohnson a oferit satisfacții consumatorului român încă din 1998, fiind distribuit în toate marile orase din țară.


În afara brandului Rohnson, și Hair Majesty întregește portofoliul companiei noastre, astfel brand-ul Hair Majesty acoperind segmentul de aparate pentru îngrijire și înfrumusețare - uscătoare de păr, ondulatoare, mașini de tuns, etc., atât pentru uz personal cât și profesional.


Calitatea superioară, într-o mare varietate de articole, precum și design-ul atractiv, au adus notorietate brandurilor Rohnson și Hair Majesty, impunându-se pe piața din România, ca brand-uri apreciate și iubite de consumatorul român.


Produsele noastre sunt în acord cu standardele Uniunii Europene, și sunt însoțite de declarații de conformitate și de certificate de calitate. Toate produsele beneficiază de minim 2 ani garanție, unele dintre ele beneficiind de garanție extinsă de până la 5 ani.

De asemenea, am dezvoltat o rețea de unități service în cele mai importante orașe din țară. (Vezi centrele de service din țară > )

Încrederea și angajamentul nostru ca și companie, reprezintă valori centrate pe satisfacția clientului final, în jurul căruia, construim răspunsul cerințelor actuale ale pieței de profil.