Compara produse:

Plite electrice

Plite electrice

Plitele electrice sunt o variantă mai comodă a aragazelor electrice care sunt extrem de voluminoase comparativ cu plitele care pot fi integrate în locuri mai mici. De asemenea, poți alege numărul de ochiuri pe care îl dorești, poate fi cu două ochiuri sau chiar și cu unul, în funcție de necesitățile pe care le ai. Categoria plite electrice a devenit foarte căutată în ultimii ani în detrimentul aragazelor, întrucât plitele sunt mult mai practice și sunt portabile, le poți lua cu tine unde consideri că vei avea nevoie.

Plite electrice de calitate

Este foarte important să optezi pentru o plită de calitate pentru a beneficia de aceasta mult timp și pentru a fi eficientă. Rohnson îți oferă o categorie vastă de plite, atât cu două ochiuri cât și cu unul, dar și plită vitroceramică cu inducție ce este mai rapidă decât o plită standard sau un aragaz electric. Îți oferă avantajul a 10 niveluri de putere, temperatura este reglabilă, de la 60 grade până la 240 grade. În plus poți să îi setezi timpul de gătit, de la 1 minut până la 4 ore.

Plite electrice moderne

În categoria plitelor electrice moderne intră cele pe inducție care prezintă extrem de multe avantaje. Însă un obiect inovator de care te poți bucura în propria bucătărie este aparatul pentru preparat clătite. Acesta vine însoțit de o spatulă-cuțit din lemn și o spatulă de lemn pentru întinderea aluatului. Îi poți regla temperatura după bunul plac, iar suprafața de coacere este antiaderentă și este potrivită și pentru grătar.

Descoperă varietatea modelelor de plite electrice de pe Ronhson.ro și bucură-te de ofertele avantajoase. 

3 produse
Produse pe pagină:
Sortare după:
Plita electrica 2 ochiuri, 2500W, Rohnson R2420 -20%

Plita electrica 2 ochiuri, 2500W, Rohnson R2420

Putere 2500WIn conformitate cu standardul A13Ochiuri 180mm si 150mmDispozitiv control temperaturaLed..

299,90 Lei 239,90 Lei

Aparat pentru preparat clatite, 1000W, termostat, 30cm,  placa antiaderenta, Rohnson R2201 Black Friday -15%

Aparat pentru preparat clatite, 1000W, termostat, 30cm, placa antiaderenta, Rohnson R2201

Cu creperia Rohnson R2201 pregatesti clatite delicioase, dulci sau sarate, cu ingrediente la alegere..

129,90 Lei 109,90 Lei