Compara produse:

Friteuze cu aer cald

Friteuze cu aer cald

Friteuzele sunt electrocasnice foarte utile ce îți oferă experiența plăcută de a găti repede, dar și sănătos. Îți oferă avantajul de a scăpa de grija grăsimilor, întrucât mancarea ta va avea un conținut cu până la 80% mai puțin ulei și vei scăpa de mirosurile neplăcute.

Friteuza – avantaje imposibil de ignorat

Aceste aparate au un coș pentru prăjit ușor de demontat, ce are o capacitate de aproximativ 4 litri, astfel că poți găti confortabil pentru familia ta, fără să îți faci griji că nu ai suficientă mâncare.  Sunt dotate cu un ecran mare pentru control digital ce îți permite să alegi ușor programul pe care îl preferi pentru mâncarea pe care o gătești. Au de asemenea numeroase programe ce te ajută să stabilești perfect timpul și temperatura în funcție de ceea ce gătești.

Aceste friteuze sunt foarte ușor de curățat, un detaliu extrem de important pentru gospodine. Recipientul și coșul sunt detașabile și se curăță sub jet de apă.

Friteuza cu aer cald

Vei folosi aerul cald pentru a găti într-un mod cât mai sănătos și rapid mâncarea preferată. Nu va fi necesar să utilizezi prea mult ulei, poți chiar să alegi varianta de a nu pune deloc, în acest mod ești convins de cât de sănătoasă este mâncarea pe care o gătești.

Gătește sănătos și variat cu ajutorul friteuzelor din gama Rohnson.ro. 

1 produs
Produse pe pagină:
Sortare după: