Compara produse:

Purificatorul de aer poate deveni cel mai bun prieten al sanatatii tale!

Adăugat de rohnson 09.05.2022 0 Comentarii

Cu totii observam efectele nedorite ale poluarii, in special ale poluarii aerului. Alergii, dureri de cap, nas infundat, diverse afectiuni ale pielii si lista poate continua. In functie de starea de sanatate a fiecarei persoane, aceste manifestari pot fi mai puternice sau mai scazute in intensitate, insa nu exista persoana care sa nu fie afectata. Desi ni se pare ca nu putem contribui la imbunatatirea calitatii aerului, fiecare mic gest conteaza. 

 

Putem merge pe jos 10 minute in loc sa folosim masina personala sau putem alege transportul in comun, daca este o alternativa foarte buna la autoturism. Micile gesturi sunt cele care fac diferenta, iar aici trebuie sa includem si folosirea oricarui tip de spray. Spre exemplu, in locul deodorantelor spray se pot folosi celelalte tipuri de deodorante solide. Acelasi exemplu se poate aplica si in cazul spray-urilor pentru curatare, care au alternative. Poate nu pare foarte mult, insa aceste schimbari adoptate de catre tot mai multe persoane, vor avea efectul scontat. 

 

Daca vrei sa respiri un aer cat mai curat, pe langa aceste mici schimbari, poti alege si un aliat imbatabil pentru locuinta ta: un purificator de aer. In continuare, iti vom prezenta de ce un astfel de aparat poate deveni cel mai bun prieten al sanatatii tale! 

 

Amelioreaza si previne alergiile si afectiunile respiratorii 

 

Purificatorul are rolul de a curata aerul de poluantii care declanseaza si intretin alergii si afectiuni respiratorii. Printre cei mai des intalniti poluanti se afla particulele de polen, sporii de mucegai, compusi volatili proveniti de la autovehicule, de la fabrici si alte categorii mari de poluatori, virusuri si bacterii care circula pe calea aerului. In mod normal, nasul ne ajuta sa scapam de toate aceste particule, insa cantitatea lor este prea mare, iar primul sistem de aparare a sistemului respirator este depasit. De aceea, particulele parcurg tot sistemul respirator si cauzeaza diverse afectiuni respiratorii si alergii. Utilizand un purificator, vei observa cat de bine vei respira si cum simptomele incep sa se amelioreze si chiar sa dispara. 

 

Vei uita de mucegai 

 

Mucegaiul este o problema des intalnita, iar una dintre cauzele aparitiei acestuia este ventilarea necorespunzatoare a locuintei. Daca nu poti scapa de cauza care intretine mucegaiul, poti utiliza un purificator care va ajuta la inlaturarea sporilor de mucegai. Astfel, vei observa ca dupa ce vei curata portiunile afectate, mucegaiul nu va mai reveni. 

 

Scapi de mirosurile neplacute din locuinta 

 

Mirosurile neplacute din casa pot avea diverse cauze. Daca ai verificat locuinta si nu ai gasit o cauza anume, incearca un purificator. Acesta va filtra tot aerul din casa si in in scurt timp, iti vei da seama ca mirosul neplacut a disparut. Uneori, oricat am aerisi, nu este suficient pentru eliminarea mirosurilor, asa ca un astfel de aparat este bine-venit. 

 

Daca te-am convins sa folosesti purificatoare aer, te asteptam in magazinul nostru online pentru a-ti alege preferatul! Ai de ales dintre numeroase modele, in functie de preferintele, nevoile si bugetul tau.