Compara produse:

-45% Stoc epuizat Dezumidificator de aer Rohnson R91216 True Ion & Health Clean, functie de ionizare, 100 m², 16 l/24h, Rezervor 5.5 l, 190 m³ / h, Temporizator 1-24 h, Oscilație automată, Drenare continua, Oprire automata, Mod de uscare rufe


Rohnson R91216 True Ion & Health Clean, cu puterea de 200 Watt, cu sistem avansat de dezumidificare, are capacitate de colectare a umiditatii 16 lt/24h, functie de ionizare si functie de drenare continua si este ideal pentru spatii de pana la 100 m²

DEZUMIDIFICA SI CURATA AERUL

Umiditatea optimă în cameră este de 45-55%. Dacă această limită este depășită semnificativ și nu există circulație a aerului în cameră, se creează condiții adecvate pentru ca bacteriile să se înmulțească și să se formeze mucegai. Mucegaiul deteriorează suprafețele, creează un miros specific și provoacă alergii și probleme respiratorii. 

Amenințările la adresa sănătății dumneavoastră și deteriorarea calității vieții pot fi prevenite datorită setării digitale a umidității necesare (interval 30-80%) și funcției de ionizare a aerului, care se activează automat la pornirea dispozitivului și este inclusă în toate modurile, precum si trecerea aerului printr-un filtru de carbon si ionizare . 

Purificarea aerului poate fi setată și separat, fără dezumidificare. Puteți monitoriza „umiditatea relativă” pe afișaj, adică umiditatea curentă în proces înainte ca dispozitivul să atingă punctul de valoare de umiditate de care aveți nevoie.


CUM FUNCTIONEAZA IONIZAREA?

Ionizarea funcționează pe principiul încărcării electrice a moleculelor de aer. 

Aceste particule benefice încărcate negativ (anioni) se leagă de particulele dăunătoare încărcate pozitiv (cationi), cum ar fi praful sau polenul, și formează aglomerări împreună care cad pe pământ. 

Puteți scăpa definitiv de ele ulterior, prin aspirarea sau ștergerea lor de pe suprafețe.


PERFORMANTA RIDICATA SI MOD DE USCARE A RUFELOR 

Dezumidificatorul de aer R91216 True Ion & Health Clean, elimină umezeala din jur cu o putere de 16 l pe zi. Performanța ridicată scurtează semnificativ timpul de dezumidificare la valoarea dorită. Este un mare ajutor mai ales la uscarea rufelor, poate scurta procesul de uscare cu până la jumătate din timp. Uscarea este susținută și de fluxul de aer vertical al ventilatorului.


FACETI FATA UMIDITATII NEDORITE

Umiditatea din spațiile interioare poate proveni din mediul exterior sau poate fi creată de activitatea umană. O sursă comună de umiditate în casă este gătitul, uscarea rufelor, dușul sau un număr mare de plante de interior. Umiditatea din cameră este măsurată cu un higrometru. 

Dezumidificatorul de aer Rohnson R91216 True Ion & Health Clean, are un indicator de umiditate relativă (actuală) și opțiunea de a seta modul pentru a atinge valoarea dorită a umidității în intervalul 30-80%.

Umiditatea ideală a încăperii este între 45-55%. Dacă depășește 60%, se creează un climat favorabil creșterii mucegaiului și înmulțirii bacteriilor. Mucegaiul deteriorează suprafețele, creează un miros neplacut și provoacă alergii și probleme respiratorii. 

Punerea în pericol a sănătății și deteriorarea calității mediului de viață sau de lucru pot fi prevenite prin alegerea unui dezumidificator adecvat.


CE SE INTAMPLA CU UMIDITATEA ABSORBITA?

Există două moduri de a face față condensului care s-a format din cauza acumulării de umiditate absorbită: 

1) Apa este stocată în rezervorul pe care îl are fiecare dezumidificator - de îndată ce rezervorul este plin, dispozitivul oprește funcționarea și îl pornește din nou. după ce este gol. Capacitatea rezervorului este de 5,5 l apă. 

2) Prin drenaj continuu folosind un furtun de scurgere - acesta este conectat la deșeuri sau la un recipient mai mare (de exemplu, cadă), unde va merge condensul. Prin urmare, nu este necesar să-l turnați, ceea ce veți aprecia mai ales în modul de funcționare continuă.


CONTROLUL ESTE LA DUMNEAVOASTRA

Dezumidificatorul poate funcționa chiar și în absența dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra intereselor dvs. fără griji. Datorită funcției de cronometru, puteți alege când dispozitivul se pornește sau se oprește, în decurs de 1-24 de ore. În cazul unei pene de curent și al restabilirii ulterioare a acesteia, acesta se va opri și va porni automat. Dispozitivul continuă apoi în ultimul mod selectat. Părinții vor aprecia și funcția de blocare a accesului pentru copii, care face imposibilă modificarea setărilor.


MANEVRARE USOARA

Dezumidificatorul Rohnson R91216 True Ion & Health Clean, este recomandat pentru încăperi cu o suprafață de 100 m². 

Mânerul și roțile de rulare îl fac ușor de transportat. 

Poate extrage până la 16 litri de apă pe zi din aer, iar rezervorul de apă are o capacitate de 5,5 litri. Când se atinge acest nivel, dispozitivul se oprește automat și anunță umplerea recipientului cu un semnal luminos și sonor. 

O altă opțiune este funcția de modul continuu, când dispozitivul funcționează continuu și apa extrasă curge prin furtunul de scurgere direct în deșeuri.


Caracteristici:

Recomandat pentru spații de până la 100 m²

Performanta de dezumidificare (30 °C si 80% RH): 16 litri/zi

Capacitate rezervor apă: 5.5 l

Temperatura de functionare 5 °C – 32 °C

Debit de aer max. 190 m³/h

Cronometru de 1-24 de ore

Oscilație automată pentru distribuția uniformă a aerului

Funcția de ionizare ajută la eliminarea alergenilor și a altor particule dăunătoare din aer

Funcție independentă de curățare a aerului

Funcția de blocare pentru copii pentru a preveni manipularea nedorită a setărilor

Mod de uscare a rufelor cu efect natural de uscare

Funcție de evacuarea continuă a condensului

Filtru de carbon care neutralizează mirosurile nedorite

Filtru de praf

Consum de energie 200 W (la o temperatură de 27 °C și umiditate de 60%)

Setarea digitala a umidității (30-80%) și indicator de umiditate relativă (%)

Indicație luminoasă a rezervorului plin și oprire automată când este plin

Indicație luminoasă de culoare a nivelului de umiditate (albastru, verde, roșu)

Pornire automată în caz de întrerupere a energiei și refacere a energiei (dacă modul de noapte și cronometrul nu sunt activate)

Sistem automat împotriva înghețului (anti-îngheț)

Mâner și roți practice pentru o manevrare ușoară

Tipul de agent frigorific ecologic R290

Culoare alb


Dimensiuni: Adâncime 20 cm; Latime 35 cm; Inaltime 60,5 cm

Greutate 10.6 kg

Lungime cablu de alimentare 180 cm


Garantie 5 ANI

Filtrare magazin
Capacitate 24H 16 L: La 30 ° C și 80% RH
Capacitatea rezervorului de apa 5.5 L
Functii
 • Funcția de ionizare
 • Funcție independentă de curățare a aerului
 • Funcția de blocare pentru copii
 • Funcție de uscare a rufelor cu efect natural de uscare
 • Funcție de evacuarea continuă a condensului
 • Functie de pornire automata dupa intreruperea alimentarii
Putere 200 W
Suprafata recomandata 100 m²
Volum aer procesat 190 m³ / h
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dezumidificator de aer Rohnson R91216 True Ion & Health Clean, functie de ionizare, 100 m², 16 l/24h, Rezervor 5.5 l, 190 m³ / h, Temporizator 1-24 h, Oscilație automată, Drenare continua, Oprire automata, Mod de uscare rufe

 • Producător: ROHNSON
 • Cod produs: R91216
 • Disponibilitate: Stoc epuizat
 • 1.499,90 Lei
 • 820,90 Lei

Livrare rapida

Livrare rapida oriunde in tara

Returnare Produse

14 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Etichete: Dezumidificator de aer Rohnson R91216 True Ion & Health Clean, functie de ionizare, 100 m², 16 l/24h, Rezervor 5.5 l, 190 m³ / h, Temporizator 1-24 h, Oscilație automată, Drenare continua, Oprire automata, Mod de uscare rufe, ,