Compara produse:

-6% Stoc epuizat Purificator de aer, Wi-Fi, lampa UV, 20–60 m², 320 m³/h, 80W, Rohnson R9700

 

Purificatorul de aer cu tehnologie de ultima ora si performanta inalta, va ofera posibilitatea controlarii cu usurinta folosind aplicatia Rohnson(compatibila cu sistemele android&iOS).Viteza de filtrare de până la 320 m³ / h - CADR (cantitate de aer purificat), Îndepărtează până la 99,99% din praful din aer. PM 2,5 (particule mai mici de 2,5 micrometri), Curăță până la 93,5% din compuși organici volatili. TVOC (compuși organici volatili din aer)

Purificarea aerului în 7 etape cu 5 tipuri de filtre fixe detașabile va protejeaza familia:

Prefiltru praf de aluminiu: Filtru lavabil, captează particule mai mari de praf - păr, păr de animale, polen și alte murdării grosiere care poluează aerul

Filtru catalitic: Acționează ca un catalizator eficient care descompune formaldehida, benzenul, amoniacul și alte substanțe toxice la temperatura camerei. Ele sunt eliberate, de exemplu, din mobilier, covoare, perdele, lenjerie de pat etc. În același timp, elimină bacteriile și virusurile fără poluare secundară.

Filtru formaldehidă: Conține nanocristale netoxice și, în cooperare cu filtrul catalitic, descompune chiar și cele mai mici particule de substanțe toxice. Filtrul este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate și durată lungă de viață. Testele acestui filtru au arătat rezultate excelente. 90% din formaldehidă a fost îndepărtată în decurs de 1 oră într-o cameră de 30 m³. În plus, acest filtru este capabil de regenerare

Filtru antibacterian: Este confecționat din țesătură nețesută foarte densă din bumbac (import SUA). Acest filtru de 5 microni elimină bacteriile, absoarbe umezeala și astfel previne formarea mucegaiului. De asemenea, captează chiar și cele mai fine particule de praf și microorganisme, asigurând un aer curat.

Filtru HEPA: Filtrul HEPA este o abreviere pentru „Filtru de aer cu particule de înaltă eficiență”, ceea ce înseamnă un filtru de particule de aer extrem de eficient și a fost dezvoltat inițial pentru NASA. Este realizat din microfibră (țesătură nețesută) prin metoda topită. Este capabil să capteze particule cu un diametru mai mare de 20 nanometri, cum ar fi ciuperci, bacterii, viruși, alergeni și particule solide de praf, cu o rată de succes de până la 99,9%. Este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit în sănătate și farmacie.


Lampă de sterilizare UV: Radiațiile ultraviolete sunt folosite pentru purificarea aerului, eliminând în același timp fumul de țigară și mirosul de mucegai din cameră. Această funcție poate fi activată sau dezactivată.

Ionizator anion negativ: Eliberarea ionilor de oxigen încărcați negativ crește semnificativ calitatea aerului. Un alt avantaj al utilizării acestei funcții este eliminarea particulelor încărcate pozitiv - praf, bacterii, viruși, fum etc. Această funcție poate fi activată sau dezactivată.Senzorul inteligent și foarte sensibil detectează imediat gradul de contaminare, Panoul afișează nivelul de poluare în aer (PM 2.5) în timp real, folosind trei culori diferite pe ecran:

Verde - calitate excelentă a aerului (până la 60 PM 2,5)

Portocaliu - nivel mediu de poluare (61-150 PM 2.5)

Roșu - Nivel ridicat de poluare (151PM 2,5 și mai mult)
Funcții: Control cu ​​ Aplicatia Rohnson, Panou tactil și telecomandă, Ventilator - poate fi setat la 3 nivele de viteză


Mod automat - utilizează un senzor inteligent care măsoară calitatea aerului și selectează setările optime, Funcția Sleep - ideală pentru modul Sleep, zgomotul de funcționare este redus la doar 29 dB și oprește lumina de fundal a panoului, Lampă UV - produce radiații ultraviolete cu o lungime de undă de 365 nm. Această funcție poate fi activată sau dezactivată, IONIZER - produce până la 20 de milioane de ioni / cm³. Această funcție poate fi activată sau dezactivată.

Temporizator - vă permite să setați dispozitivul să se oprească automat. 


După 30 de minute până la 12 ore.  Ceas - modul 24 h.

Functie blocare pentru copii - blochează panoul de control tactil

Indicator luminos pentru schimbarea filtrului.

Dimensiuni: Adâncime 20 cm; Latime 36 cm; Înălțime 65 cm;

Greutate 8,1 kg;

Lungimea cablului de alimentare 195 cm

 

Garantie 24 de luni

Filtrare magazin
Capacitate filtrare/h CADR (Rata aer curat): 320 m³
Functii
 • Control cu ​​Aplicatia Rohnson
 • Panou tactil și telecomandă
 • Ventilator
 • Mod automat
 • Funcția Sleep
 • Lampă UV
 • IONIZER
 • Temporizator
 • Ceas
 • Blocare pentru copii
Nivel zgomot 29 dB in modul sleep
Panou de comanda Digital
Putere 80W
Suprafata recomandata 20–60 m²
Tip filtru Prefiltru praf de aluminiu Filtru catalitic Filtru formaldehidă Filtru antibacterian Filtru HEPA
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Purificator de aer, Wi-Fi, lampa UV, 20–60 m², 320 m³/h, 80W, Rohnson R9700

 • Producător: ROHNSON
 • Cod produs: R9700
 • Disponibilitate: Stoc epuizat
 • 899,90 Lei
 • 849,90 Lei

Livrare rapida

Livrare rapida oriunde in tara

Returnare Produse

14 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Etichete: Purificator de aer, Wi-Fi, lampa UV, 20–60 m², 320 m³/h, 80W, Rohnson R9700, ,