Compara produse:

-47% Stoc epuizat Dezumidificator de aer Rohnson R91220 Genius² Wi-Fi, cu functie de ionizare si Lampă de sterilizare UV-C, 285 W, 120 m², 20 l/24h, Rezervor 5.5 l, 195 m³ / h, Temporizator 1-24 h, Oscilație automată, Drenare continua, Oprire automata, Mod de uscare rufe


Rohnson R91220 Genius² Wi-Fi, cu puterea de 285 Watt, cu sistem avansat de dezumidificare, optiune de control de la distanta prin Wi-Fi si lampa de sterilizare UV-C, are capacitate de colectare a umiditatii 20 lt/24h, functie de ionizare si functie de drenare continua si este ideal pentru spatii de pana la 120 m²


DEZUMIDIFICATOR SI PURIFICATOR DE AER 2 în 1

Specialitatea noastră este oferirea de opțiuni avansate de tratament și curățare a aerului. Acest model are o funcție de ionizare care pornește imediat după pornirea dispozitivului și este activă în toate modurile. Lampa UV-C dezinfectează aerul ucigând microorganismele. Filtrul de ionizare și carbon elimină aerul de mirosuri și impurități. Alternativ, este posibil să achiziționați un filtru HEPA H13 avansat, care captează mecanic ciuperci, bacterii, viruși, alergeni și cele mai mici particule zburătoare. Datorită acestui echipament, pe lângă apă, dispozitivul absoarbe agenți patogeni nedoriți în casă cu o rată de succes de 99,9%. Aparatul devine astfel două aparate cu drepturi depline în același timp: un dezumidificator și un purificator de aer2 în 1. Ionizarea cu purificarea aerului poate fi pornită și separat, fără dezumidificare


DESIGN ELEGANT SI CONTROL Wi-Fi

Puteți controla dezumidificatorul R91220 Genius² prin Wi-Fi. Tot ce trebuie să faceți este să vă asociați Wi-Fi-ul de acasă cu dispozitivul, să instalați aplicația Rohnson pe telefon și puteți controla dispozitivul literalmente de oriunde. Un panou de control clar cu afișaj digital poate fi utilizat pentru control manual. Designul elegant si atemporal, în negru, este potrivit și pentru interioare reprezentative cu cerințe mari în ceea ce privește aspectul.


LAMPA DE STERILIZARE UV-C

Lampa UV-C generează radiații cu o lungime de undă care perturbă structura moleculară a acizilor ARN și ADN. Ca urmare, microorganismele (viruși, bacterii) își pierd capacitatea de a se reproduce și mor. Lampa dezinfectează doar aerul care trece prin dispozitiv, nu iradiază spațiul și suprafețele, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectul acestuia asupra organismului uman.


FACETI FATA UMIDITATII NEDORITE

Umiditatea din spațiile interioare poate proveni din mediul exterior sau poate fi creată de activitatea umană. O sursă comună de umiditate în casă este gătitul, uscarea rufelor, dușul sau un număr mare de plante de interior. Umiditatea din cameră este măsurată cu un higrometru. Dezumidificatorul de aer Wi-Fi R91220 Genius² are un indicator de umiditate relativă (actuală) și opțiunea de a seta modul pentru a atinge valoarea dorită a umidității în intervalul 30-80%.

Umiditatea ideală a încăperii este între 45-55%. Dacă depășește 60%, se creează un climat favorabil creșterii mucegaiului și înmulțirii bacteriilor. Mucegaiul deteriorează suprafețele, creează un miros neplacut și provoacă alergii și probleme respiratorii. Punerea în pericol a sănătății și deteriorarea calității mediului de viață sau de lucru pot fi prevenite prin alegerea unui dezumidificator adecvat.


CUM FUNCTIONEAZA IONIZAREA?

Ionizarea funcționează pe principiul încărcării electrice a moleculelor de aer. 

Aceste particule benefice încărcate negativ (anioni) se leagă de particulele dăunătoare încărcate pozitiv (cationi), cum ar fi praful sau polenul, și formează aglomerări împreună care cad pe pământ. 

Puteți scăpa definitiv de ele ulterior, prin aspirarea sau ștergerea lor de pe suprafețe.


PERFORMANTA RIDICATA SI MOD DE USCARE A RUFELOR 

Dezumidificatorul de aer Wi-Fi R91220 Genius² elimină umezeala din jur cu o putere generoasă de 20 l pe zi. Performanța ridicată scurtează semnificativ timpul de dezumidificare la valoarea dorită. Este un mare ajutor mai ales la uscarea rufelor, poate scurta procesul de uscare cu până la jumătate din timp. Uscarea este susținută și de fluxul de aer vertical al ventilatorului.


CE SE INTAMPLA CU UMIDITATEA ABSORBITA?

Există două moduri de a face față condensului care s-a format din cauza acumulării de umiditate absorbită: 

1) Apa este stocată în rezervorul pe care îl are fiecare dezumidificator - de îndată ce rezervorul este plin, dispozitivul oprește funcționarea și îl pornește din nou. după ce este gol. Capacitatea rezervorului este de 5,5 l apă. 

2) Prin drenaj continuu folosind un furtun de scurgere - acesta este conectat la deșeuri sau la un recipient mai mare (de exemplu, cadă), unde va merge condensul. Prin urmare, nu este necesar să-l turnați, ceea ce veți aprecia mai ales în modul de funcționare continuă.CONTROLUL ESTE LA DUMNEAVOASTRA

Dezumidificatorul poate funcționa chiar și în absența dvs., astfel încât să vă puteți concentra asupra intereselor dvs. fără griji. Datorită funcției de cronometru, puteți alege când dispozitivul se pornește sau se oprește, în decurs de 1-24 de ore. 

Controlul prin intermediul unui smartphone oferă opțiuni mai largi în ceea ce privește setarea orelor de funcționare în diferite zile ale săptămânii și pentru mai mulți participanți. În cazul unei întreruperi de curent și al restabilirii ulterioare a acesteia, acesta se va opri și va porni automat. Dispozitivul continuă apoi în ultimul mod selectat. 

Părinții vor aprecia și funcția de blocare pentru copii, care îi împiedică pe cei mici să modifice setările.


Caracteristici:

Opțiune de control prin Wi-Fi (doar apăsați lung butonul de setare a modului)

Lampa de sterilizare UV-C

Recomandat pentru spații de până la 120 m²

Performanta de dezumidificare (30 °C si 80% RH): 20 litri/zi

Capacitate rezervor apă: 5.5 l

Temperatura de functionare 5 °C – 32 °C

Debit de aer max. 195 m³/h

Cronometru de 1-24 de ore

2 Viteze

Touch Panel

Oscilație automată pentru distribuția uniformă a aerului

Funcția de ionizare ajută la eliminarea alergenilor și a altor particule dăunătoare din aer

Funcție independentă de curățare a aerului

Funcția de blocare pentru copii pentru a preveni manipularea nedorită a setărilor

Mod de uscare a rufelor cu efect natural de uscare

Funcție de evacuarea continuă a condensului 

Filtru de carbon care neutralizează mirosurile nedorite

Filtru de ionizare

Filtru de praf

Sistem ergonomic de flux de aer pentru a reduce zgomotul (doar 36 dB la viteză mică)

Consum de energie 285 W (la o temperatură de 27 °C și umiditate de 60%)

Setarea digitala a umidității (30-80%) și indicator de umiditate relativă (%)

Indicație luminoasă a rezervorului plin și funcție de oprire automată când este plin

Indicație luminoasă de culoare a nivelului de umiditate (albastru, verde, roșu)

Pornire automată în caz de întrerupere a energiei și refacere a energiei (dacă modul de noapte și cronometrul nu sunt activate)

Sistem automat împotriva înghețului (anti-îngheț)

Mâner și roți practice pentru o manevrare ușoară

Tipul de agent frigorific ecologic R290

Nivel zgomot: 36 dB, la viteza mica

Culoare negru


Dimensiuni: Adâncime 20,2 cm; Latime 34,7 cm; Inaltime 60,5 cm

Greutate 12 kg

Lungime cablu de alimentare 184 cm


Garantie 5 ANI

Filtrare magazin
Capacitate 24H 20 L: La 30 ° C și 80% RH
Capacitatea rezervorului de apa 5.5 L
Functii
 • Control Wi-Fi
 • Lampa UV-C
 • Funcția de ionizare
 • Funcție independentă de curățare a aerului
 • Funcția de blocare pentru copii
 • Funcție de uscare a rufelor cu efect natural de uscare
 • Funcție de evacuarea continuă a condensului
 • Functie de pornire automata dupa intreruperea alimentarii
Nivel zgomot 36 dB
Putere 285 W
Suprafata recomandata 120 m²
Volum aer procesat 195 m³ / h
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Dezumidificator de aer Rohnson R91220 Genius² Wi-Fi, cu functie de ionizare si Lampă de sterilizare UV-C, 285 W, 120 m², 20 l/24h, Rezervor 5.5 l, 195 m³ / h, Temporizator 1-24 h, Oscilație automată, Drenare continua, Oprire automata, Mod de uscare rufe

 • Producător: ROHNSON
 • Cod produs: R91220
 • Disponibilitate: Stoc epuizat
 • 1.799,90 Lei
 • 949,90 Lei

Livrare rapida

Livrare rapida oriunde in tara

Returnare Produse

14 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Etichete: Dezumidificator de aer Rohnson R91220 Genius² Wi-Fi, cu functie de ionizare si Lampă de sterilizare UV-C, 285 W, 120 m², 20 l/24h, Rezervor 5.5 l, 195 m³ / h, Temporizator 1-24 h, Oscilație automată, Drenare continua, Oprire automata, Mod de uscare rufe, ,