Compara produse:

Aer curat acasa, fara particule alergene? Acum se poate, utilizand un purificator de aer!

Adăugat de rohnson 09.05.2022 0 Comentarii

Persoanele care sufera de alergii respiratorii, atat sezoniere, cat si permanente au nevoie de un aer cat mai curat pentru a da sansa organismului sa se refaca si sa lupte cu simptomele neplacute. Pe langa tratamentul recomandat de medic, daca te confrunti cu alergii, ai putea sa iti indrepti atentia si spre alte metode, cum ar fi utilizarea unui purificator de aer. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cum te poti ajuta de tehnologie pentru a tine la distanta alergiile sezoniere. 

 

Ce influenteaza si intretine alergiile? 

 

Stiai ca 1 din 5 persoane se confrunta cu alergii, indiferent de natura lor? Cel mai des intalnite sunt alergiile respiratorii, deoarece la fiecare gura de aer inspirat, in corp ajung milioane de particule alergene. De asemenea, trebuie sa stii ca alergiile pot aparea oricand in timpul vietii, nu este obligatoriu sa existe de la nastere. 

 

Aerul pe care il respiram este foarte poluat, mai ales in marile orase. Astfel, factorii care declanseaza si intretin alergiile sunt: 

  • praf;
  • spori de mucegai
  • poluare cu diverse particule
  • polen
  • acarieni
  • par de animale.

 

Micile particule de alergeni irita si inflameaza caile respiratorii in mod constant, iar astfel sistemul imunitar nu mai poate lupta cu ele si apare alergia. Din pacate, nu exista tratament definitiv pentru alergie, ci numai pentru simptome. Odata instalata alergia, poate fi doar tinuta sub control. 

 

Cum poti tine alergiile sub control? 

 

Cea mai eficienta metoda pentru a tine sub control alergiile de natura respiratorie este controlarea aerului inhalat. Este de la sine inteles ca aerul din exterior nu poate fi controlat si curatat de alergeni, insa aerul din interior, indiferent daca vorbim despre aerul din casa sau cel de la locul de munca, poate fi purificat. 

 

Iti recomandam sa alegi purificatoare de aer de la Rohnson si sa scapi de toate neplacerile. In cazul in care nu stii cum functioneaza un purificator, trebuie sa stii ca un astfel de aparat are filtre speciale care retin alergeni diversi: praf, polen, virusuri, spori de mucegai si altele. Astfel, in momentul in care stai in casa, respiri un aer perfect si riscul ca mucoasa nazala sa fie iritata este zero. In acest mod, sistemul respirator primeste o mica ,,pauza” de la alergeni si nu vei mai intampina simptome neplacute. 

 

Multe dintre persoanele care spun ca folosesc deja un purificator, spun ca nu au mai avut nevoie de un medicamentatie pentru alergie sau ca au redus foarte mult numarul de pastile pe care le utilizau. De asemenea, vei observa ca in momentul in care vei merge din nou in zone poluate, simptomele de alergie vor fi mult diminuate. 

 

Avantajele unui purificator pot fi observate atat pe moment, dar si pe termen lung, asa ca ai toate motivele sa alegi un astfel de aparat. Te invitam in magazinul nostru online pentru a alege cel mai bun purificator pentru locuinta ta! Daca nu stii ce model ti se potriveste, consultatii nostri iti stau la dispozitie.