Compara produse:

-32% Stoc epuizat Ventilator și purificator de aer 2 în 1, Rohnson R8100, 9 viteze, 25 W, timer 8 h, telecomanda, fara lamele, 37 dB, Lampa UV-C, Oscilatie orizontala automata de 80°, Unghi de înclinare reglabil 30°, 4 moduri de functionare, alb

Ventilatorul și purificatorul de aer 2 în 1 de la Rohnson, R8100 PURE AIR, promite să mențină răcoros spatiul fără bacterii și germeni. Designul unic fără aripioare, combinat cu motorul puternic de curent continuu, filtrul de curățare HEPA13 și sistemul avansat de sterilizare UV-C creează un mediu 99,95% fără particule fine și o senzație unică de răcoare.


CURĂȚARE AVANSATĂ A AERULUI 

Are un filtru HEPA 13 care îndepărtează 99,95% din particulele (dimensiune de 0,3 microni) care trec prin filtru, împiedicând recircularea acestora în aer.

Cel mai eficient tip de filtru pentru reținerea unui volum mare de praf în suspensie, acarieni, alergeni, spori fungici și alte particule în aer, cum ar fi bacteriile. În plus, sterilizează și elimină mirosurile nedorite din spațiu, absorbind în același timp mulți compuși aromatici și chimicale la nivel molecular.


ÎNTREȚINERE UȘORĂ A FILTRELOR

Schimbarea filtrului HEPA este rapidă și ușoară, deoarece pe ecranul LED apare o notificare automată.

Curentul de aer este natural și confortabil. Cantitatea de aer care trece crește de peste zece ori, iar senzația creata este aproape de vântul natural și distanța de alimentare cu aer ajunge la 5 metri. Potrivit pentru acasă și birou.


LAMPA DE STERILIZARE UV – C

Dispozitivul este prevazut cu o lampă cu ultraviolete tip C (UV-C) care asigură că aerul care iese este curat și lipsit de germeni. Datorită radiației UV cu lungimea de undă de 257,35 nm produsă, spre deosebire de dezinfectanții obișnuiți, este un proces natural de dezinfecție și durează doar câteva minute pentru a obține inactivarea microorganismelor patogene.


MOD SILENȚIOS

Extrem de silențios, cu doar 37 dB la viteză minimă, ideal pentru relaxare plăcută în timpul somnului. Are 4 moduri (auto, natural, sleep, maximum) pe care le puteți alege în funcție de nevoile dvs.


PUTERNIC

Cu 30 ͦ reglare verticală a capului, 80 ͦ mișcare rotativă și 9 setări de viteză, realizează o acoperire optimă a întregii încăperi.


TEMPERATURA CAMEREI SI NIVELUL DE UMIDITATE

Senzorul precis pe care îl are vă informează despre temperatura actuală a camerei și procentul de umiditate prezent. În modul automat, ventilatorul reglează automat viteza fluxului de aer oferind cele mai ideale condiții.


Caracteristici: 

Motor puternic de 25 W pentru suflare puternică și eficiență excelentă

Filtru avansat HEPA 13 pentru purificarea aerului

Eficiența filtrului: elimină până la 99,95% din praful, polenul, mirosurile și alți poluanți din aer.

9 viteze selectabile

Timer 1 - 8 h

4 moduri de funcționare (automat, briză, somn, max)

Funcționare silențioasă (37 dB)

Afișaj LED cu un indicator al temperaturii și umidității curente din cameră

Telecomanda multifunctionala

Oscilatie orizontala automata de 80°

Unghi de înclinare reglabil 30°

Modul automat adaptează suflarea la temperatura camerei

Sistemul de sterilizare UV-C elimina pana la 99% din virusi si bacterii

Tehnologia cu plasmă produce ioni și captează particule dăunătoare din aer


Dimensiuni: Adancime 23,5 cm; Latime 23,5 cm; Inaltime 81 cm

Greutate 3,35 kg

Lungime cablu de alimentare 175 cm


Garantie 2 ANI

Filtrare magazin
Functii
 • Purificator de aer;
 • Afisaj digital
 • Telecomanda
 • Timer de pana la 8 h
 • Senzor de umiditate si temperatura a camerei
 • Lampa UV-C
 • 4 moduri de functionare
Nivel zgomot 37 dB
Putere 25 W
Trepte de viteza 9
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Ventilator și purificator de aer 2 în 1, Rohnson R8100, 9 viteze, 25 W, timer 8 h, telecomanda, fara lamele, 37 dB, Lampa UV-C, Oscilatie orizontala automata de 80°, Unghi de înclinare reglabil 30°, 4 moduri de functionare, alb

 • Producător: ROHNSON
 • Cod produs: R8100
 • Disponibilitate: Stoc epuizat
 • 999,90 Lei
 • 679,90 Lei

Livrare rapida

Livrare rapida oriunde in tara

Returnare Produse

14 zile pentru returnare

Relatii Clienti

Etichete: Ventilator și purificator de aer 2 în 1, Rohnson R8100, 9 viteze, 25 W, timer 8 h, telecomanda, fara lamele, 37 dB, Lampa UV-C, Oscilatie orizontala automata de 80°, Unghi de înclinare reglabil 30°, 4 moduri de functionare, alb, ,